В цю суботу, 14 листопада, о 16 годині в ресторані «Прайм» по вулиці Бевза, 34 вінничанам розкажуть рецепт «вугільної кави» та «гартованої юшки». А відбуватиметься дійство з нагоди презентації книги Кості Грубича «Смачна країна». Організовує захід керівник «Клубу Подільської кухні» Олена Павлова.
Своїми кулінарними трофеями автор книги вже поділився із львів’янами, киянами, тернополянами, закарпатцями та іншими українцями з різних міст.
До речі, Костянтин на зйомках у найвіддаленіших селах та містечках України досліджував гастрономічні особливості різних людей. Кращі українські кухарі та просто небайдужі гурмани вчили ведучого готувати унікальні страви, рецепти яких передавалися з діда-прадіда. Всі ці рецепти увійшли в нову книгу «Смачна країна», яку видало «Видавництво Старого Лева».