14:00, 6 січня 2012 р.
У вінницькому краєзнавчому музеї готували різдвяні страви
20 різдвяних страв представили працівники вінницького краєзнавчого музею під час шостого фестивалю «Подільський Святвечір-2012. Багата кутя», 5 січня. Головну страву – кутю, підсолоджену медом, з маком та горішками і кисіль готувала Лілія Гальче́вська.
Домашній хліб з корицею спекла Олена А́нтонова, оселедці маринувала Тетяна Євсе́йчева. Рецептом галушок з грибами поділилась вінничанка Тетяна Мельник. Презентацію різдвяних страв супроводжували щедрівки у виконанні гурту «Бре́віс» вінницького училища культури і театралізована сценка «Чарівне таїнство Різдва», яку підготували діти співробітників краєзнавчого музею. Говорить заввідділом давньої історії вінницького краєзнавчого музею Лілія Гальче́вська.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
08:21
Вчора
Ще більш сучасний та стильний: бренд «Бащинський» уперше змінив логотип і дизайн продуктів
Новини компаній
11:00
19 квітня
14:00
18 квітня
ТОП новини
Оголошення
17:39, 17 квітня
17:39, 17 квітня
17:39, 17 квітня
12:43, 12 квітня
17:39, 17 квітня
live comments feed...
Коментарі