• Головна
  • Вінничанин у Топ-20 на «МастерШеф Діти»
14:35, 10 лютого 2016 р.

Вінничанин у Топ-20 на «МастерШеф Діти»

13-річний Вова Морозюк з Михайлівки Шаргородського району ввійшов у двадцятку кращих на проекті «МастерШеф Діти» та продовжує брати участь у зйомках відомого шоу.

У родині хлопчика не лише вміють смачно готувати, а й з повагою ставляться до жінки. Мама Володимира працює вчителем та психологом у школі, веде танцювальний гурток. Вона переконана, що кулінарний талант в сина від тата.

Вінничанин у Топ-20 на «МастерШеф Діти», фото-1

– Чоловік свого часу вступив до Вінницького кулінарного училища, але через сімейні обставини був змушений покинути, — каже Наталія Іванівна. — Зараз він у Новій Зеландії, працює мотористом на риболовецькому судні. Коли чоловік приїжджає додому, радує кулінарними шедеврами, особливо смачно йому вдаються м'ясні страви. А брат коханого, що живе у Хмельницькому, спеціалізується на стравах із риби. Та й старший наш син Андрій, який навчається в Ірпіні, часто радує нас варениками.

Володимир почав куховарити в 10 років. Починав із картопляної запіканки.

– Тепер син залюбки готує страви будь-якої складності, гарно сервірує стіл та прикрашає страви, наче у вишуканому ресторані. Найбільше йому до вподоби українська, французька та мексиканська кухні. Влітку минулого року Вова побачив оголошення про кастинг на «МастерШеф Діти». Сам зареєструвався й тоді лише мені розповів. Не вірила, що пройдемо, але нам зателефонували із СТБ. На перший кастинг, що проходив у Вінниці, запізнились. Ще раз подали заявку й всією родиною поїхали до столиці. Діток було до двох тисяч. Цікаво, що хлопчиків більше. Ми ще сміялись, що кулінарія — це чоловіча справа. Під час кастингів записували інтерв'ю, щоб переконатись, як діти поводять себе перед камерою, як спілкуються і які мають таланти. Володя пройшов у сотню найкращих, згодом – у 50-ку.

Для відбору у двадцятку кращих син готував картопляні палички. Всі продукти привезли з дому. Для страви потрібні борошно, картопля, сметана, сир, гриби, петрушка та яйця. Коли побачили продукти інших учасників, то здивувались. Ті привезли червону рибу, яловичу вирізку, кальмарів, креветок та екзотичні фрукти.

Вже й не надіялись, що Вова отримає білий фартух. Після презентації Ектор зазначив, що страва хоч й приготована із простих продуктів, але смачна. А Тетяна Литвинова розплакалася, тому що мій син нагадав їй сина, якого теж звуть Вова. Микола Тищенко, трохи подумавши, сказав своє «так». Коли Володимир вийшов із білим фартухом, щастю не було меж.

Ми вдячні директору школи, педколективу, односельчанам та всім співробітникам СТБ за підтримку й чудове ставлення до сина.

У планах Володимира Морозюка стати всесвітньовідомим кухарем, відкрити родинне кафе у рідній Михайлівці та придбати кухонний комбайн із новітніми технологіями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...