
15:07, 2 квітня 2012 р.
Юні вінницькі кухарі попрацювали на… «Пекельній кухні» (ФОТО)
Незвичайний урок пройшов минулого тижня у Вінницькому Центрі професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій. Студентів групи, що навчається за спеціальністю «кухар, офіціант» майстер виробничого навчання Наталя Рибак запросила на «пекельну кухню». Саме там майбутні кухарі мали готувати страви та гарніри зі смажених овочів.
- Сучасні вимоги диктують умови, за яких від кожного працівника у сфері обслуговування вимагається не тільки знання, вміння та навички, а й нетрадиційний, креативний підхід до вирішення поставлених завдань, в тому числі й виробничих. Свобода духу породжує свободу волі, злет думки педагога породжує прояви індивідуальних творчих підходів до вирішення тих завдань, що пов’язані з навчання професійної майстерності, зацікавленням своїх вихованців у майбутній професії. З огляду на сучасно – орієнтовану кухню сьогодні ціниться все неординарне, самобутнє, подане в незвичній формі, – впевнена Наталя Рибак. -Тому, я поставила для себе завдання: подати матеріал уроку в нетрадиційній формі, скориставшись досвідом доволі популярної телепередачі «Пекельна кухня», де учасники знаходяться в реальних виробничих умовах, демонструючи не лише професіоналізм, але і навики колективної праці.
Майстер-клас із виготовлення оздоблень з імбиру від випускника Дениса Зінченка додав уроку японського колориту, адже колишній учень нині працює суши-майстром.
А результат уроку всі побачили на столах. Вразив асортимент страв та їхнє вишукане оформлення, адже кожен учень, працюючи в бригаді, готував індивідуальні страву. Дегустація засвідчила і те, що страви – не тільки гарні, але і дуже смачні.
Були на вінницькій «Пекельній кухні» і свої переможці, і, як годиться, – нагороди. Кращі кухарі отримали карточки постійних клієнтів «Льодового клубу», саме там вони зможуть зняти напругу та зайві кілограми.











Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Перші БПЛА від Cosmolot Airlines вже ефективно працюють на фронті
Партнерський матеріал
09:01
17:09
Вчора
«Я Юля, пасу кози та вівці, і це – кайф!». Переїхала на хутір, щоб руйнувати стереотипи про село.
Новини компаній
17:00
29 вересня
16:54
29 вересня
15:00
29 вересня
ТОП новини
Оголошення
09:33, 26 вересня
11
16:57, 20 вересня
14:17, 25 вересня
live comments feed...
Коментарі