• Головна
  • Прикрашаємо ресторан до нового року
Новини компаній
17:25, 29 грудня 2020 р.

Прикрашаємо ресторан до нового року

Новини компаній
Прикрашаємо ресторан до нового року, фото-1

Вміння створити святковий настрій – один з найважливіших факторів успіху у ресторанній індустрії. Навіть якщо ви впевнено почуваєтесь на ринку, відповідаєте сучасним реаліям, користуєтесь автоматизованою програмою ресторанів та кафе, відсутність особливої атмосфери може похитнути ваші позиції. Адже відвідувачі приходять у ресторан не за їжею і сервісом, а за особливим настроєм. Наближаються новорічно-різдвяні свята – саме час подбати про чарівну атмосферу, яка не лише привабить клієнтів, а й буде викликати бажання завітати до вас знову. Варто приділити увагу кожній деталі, не слід обмежуватись лише одним залом для відвідувачів.

Вхідна група

Вхід до вашого закладу має бути оформлений таким чином, щоб навіть випадковий перехожий не міг побороти спокусу заглянути всередину. Зазвичай вікна прикрашають гірляндами із світлодіодними вогниками, зовні розмішують зимові рослини, фігурки оленів і Діда Мороза. На віконне скло наклеюють сніжинки.

Фотозона

Зробити яскраве фото для соцмереж – від такого не відмовиться жоден відвідувач. Новорічна ялинка, різдвяні вінки, подушки з тематичними малюнками, декор-імітація сніжних пагорбів, гірлянди – це лише малий перелік того, що можна використовувати для оформлення фотозони.

Персонал

Щоб відповідати новорічній тематиці, працівники ресторану повинні бути у святковій уніформі. Звичайно, це витрати. Але, по перше, форма використовуватиметься не один рік. По-друге, це позитивно вплине на відвідуваність. Адже гостям приємно бачити, що персонал проникнутий атмосферою свята.

В обліку продуктів рекомендується передбачити ще одну невеличку статтю витрат – подарунки для маленьких відвідувачів. Це можуть бути повітряні кульки, мандарини, пряники. Така увага стане приємною несподіванкою і, звичайно, запам’ятається клієнтам.

Барна стійка

Яскраво прикрашати барну стійку не потрібно, але можна додати декілька невеликих елементів, які нагадуватимуть про свято. Це можуть бути невеликі штучні ялинки, гірлянда чи вінок. Але бармен обов’язково повинен бути у ефектній уніформі. Адже він є «душею» закладу, отож повинен виділятись на загальному фоні.

Зал для відвідувачів

Створення святкової атмосфери залу обмежується лише вашою фантазією та бюджетом. Якщо у вас впроваджена автоматизація кафе, ви за лічені хвилини зможете проаналізувати фінансовий стан і визначити, яку суму готові витратити на новорічний декор.

Не варто перебільшувати з мерехтливими гірляндами – це викликає зоровий дискомфорт, а значить може відштовхнути гостей. На столи можна поставити світлодіодні свічки, щоб відвідувач, при необхідності, міг їх самостійно увімкнути чи вимкнути. Якщо приміщення мале, не слід встановлювати громіздку ялинку – вона заважатиме вільному пересуванню. Елементами декору може служити текстиль відповідних кольорів – скатертини, серветки, чохли на крісла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...