Вінницька область збільшила виробництво м'яса птиці в сільськогосподарських підприємствах у 9,8 раза за січень-травень, що стало рекордом росту галузі тваринництва України поточного року.

Про це повідомили в асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).

«Реалізація птиці на забій в сільськогосподарських підприємствах Вінницької області за п'ять місяців цього року становила 55,7 тис. т в живій вазі. Для порівняння: торішні обсяги становили лише 5,7 тис. т», - вказується в повідомленні.

Експерти зазначають, що стрімке нарощування виробництва курятини в області сталося завдяки запуску в другій половині минулого року Вінницької птахофабрики ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

У 2012 році ця птахофабрика виробила 20 тис. т курятини, а поточного планує збільшити цей показник до 120 тис. т.

Вінницька область посідає четверте місце в рейтингу найбільших виробників курятини в Україні. Лідером є Черкаська область, підприємствами якої цього року реалізовано на забій 139 тис. т птиці в живій вазі.

«Виробництво курятини у Вінницькій і надалі зростатиме, а задані темпи дозволять області наступного року увійти до трійки лідерів з виробництва м'яса птиці», - прокоментувала експерт аграрних ринків УКАБ Аліна Жарко.

0432.ua

Вінниччина встановила «пташиний» рекорд

Вінницька область збільшила виробництво м'яса птиці в сільськогосподарських підприємствах у 9,8 раза за січень-травень, що стало рекордом росту галузі тваринництва України поточного року.

Про це повідомили в асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).

«Реалізація птиці на забій в сільськогосподарських підприємствах Вінницької області за п'ять місяців цього року становила 55,7 тис. т в живій вазі. Для порівняння: торішні обсяги становили лише 5,7 тис. т», - вказується в повідомленні.

Експерти зазначають, що стрімке нарощування виробництва курятини в області сталося завдяки запуску в другій половині минулого року Вінницької птахофабрики ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

У 2012 році ця птахофабрика виробила 20 тис. т курятини, а поточного планує збільшити цей показник до 120 тис. т.

Вінницька область посідає четверте місце в рейтингу найбільших виробників курятини в Україні. Лідером є Черкаська область, підприємствами якої цього року реалізовано на забій 139 тис. т птиці в живій вазі.

«Виробництво курятини у Вінницькій і надалі зростатиме, а задані темпи дозволять області наступного року увійти до трійки лідерів з виробництва м'яса птиці», - прокоментувала експерт аграрних ринків УКАБ Аліна Жарко.

Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Основной принцип - «посетил - отпишись». 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

 Комментарии предназначены для общения и обсуждения , а также для выяснения интересующих вопросов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать