
Реклама
11:26, 21 січня 2014 р.
Майстер-клас від найкращого шеф-кухаря України в ТРЦ Мегамолл
Реклама
16 січня в кафе "Біля Фонтану" відбувся майстер-клас з приготування страв нової міської кухні від одного з найкращих шеф-кухарів України Сергія БОЛОТОВА. Сергій Анатолійович втілив свої ідеї в меню кафе "Біля Фонтану". Тепер відвідувачам кафе пропонують страви виключно авторської, збалансованої, неймовірно вишуканої та легкої "Нової кухні міста". Тільки свіжі натуральні продукти, тільки власноруч приготовані соуси, тільки ароматні трави і жодних штучних приправ.
Шеф-кухар надав майстер-клас з приготування картопляного супу-пюре, салату із зелені з запеченими овочами і м'якоті фермерської індички під соусом "Бешамель" з грибами. Ці та інші страви може спробувати кожен відвідувач кафе "Біля Фонтану" з 17.01 по 31.01. Дегустаційний міні-сет подається на додаток до замовлення за бажанням гостя.
Свої знання, досвід і безцінні рецепти Сергй Анатолійович передав молодому і дуже талановитому шеф-кухарю кафе "Біля Фонтану" Олександру Леню, який реалізує авторські ідеї маститого кулінара, проте, також вносить свої відтінки в цю яскраву і соковиту палітру смаку. Шеф-кухар кафе " Біля Фонтану " Олександр Лень запрошує вас, шановні відвідувачі ТРЦ Мегамолл, на дегустацію страв Нової кухні міста!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Як правильно підібрати фільтровентиляційну установку для квартири, приватного будинка чи бомбосховища
Новини компаній
11:00
Вчора
ТОП новини
Оголошення
15:46, 23 квітня
07:52, 24 квітня
live comments feed...
Коментарі