Вінницький губернатор заборонив «коштовне» пакування харчів

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига встановив обмеження у розмірі 10% на рентабельність пакування (фасування) продовольчих товарів, щодо яких запроваджено державне регулювання цін.

Про це йдеться у розпорядженні Джиги №171, яке вступило в силу із 6 травня.

"Встановити граничний рівень рентабельності пакування (фасування) продовольчих товарів, щодо яких запроваджене державне регулювання цін, без урахування вартості сировини не вище ніж 10 відсотків", - йдеться у розпорядженні.

Це обмеження вводиться з метою недопущення безпідставного підвищення цін на продовольчі товари. Зокрема, до переліку харчів, яких тепер не можна загортати у "коштовну" упаковку потрапили борошно, хліб, макаронні вироби, крупи, цукор, яловичина, свинина і м'ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметана, масло вершкове, олія соняшникова, яйця курячі.

Окрім того, на вищезазначені продукти харчування ще з 2008 року діє 10-20% обмеження рентабельності продажу в роздрібній торгівлі від ціни виробника.

Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов