• Головна
  • Практичні поради для вінничан на кожен день
11:32, 12 березня 2015 р.

Практичні поради для вінничан на кожен день

Ці прості і практичні поради допоможуть вам у господарстві.

Щоб щойно відкрите молоко довше не скисало в холодильнику, додайте в нього одну дрібку солі

Іноді після свята в пляшці залишається трохи вина. Пити його вже не хочеться, а залишати до наступного разу безглуздо. Не викидати ж? Правильно, його можна заморозити у формі для льоду. Винні кубики знадобляться вам у приготуванні супів та інших страв.

Красиву вигнуту вазу складно відмити після квітів? Покладіть в неї дві-трі аблеткі Алка-зельтцера. Бульбашки впораються з усією брудною роботою.

Ви забули про рис і він підгорів? Покладіть скибочку білого хліба зверху рису і він вбере в себе запах гару. Головне-не перемішуйте рис, інакше смак зіпсується.

Вода, після варіння овочів і макаронних виробів, буде хорошим добривом для ваших кімнатних рослин.

«Стара» вода з акваріума дуже корисна для кімнатних рослин, адже в ній багато органічних речовин. Згадайте це, коли будете чистити акваріум.

Імбир має унікальну властивість, він здатний нейтралізувати запах і смак їжі, яка смажилася на рослинній олії. Досить підігріти невеликий шматочок імбиру, і можна продовжити приготування їжі далі.

Швидко розморозити м'ясо допоможе оцет. Невелика кількість оцту треба вилити на м'ясо. Воно стане більш ніжним і незабаром розтане.

Визначити термін придатності яєць дуже легко. Досить занурити яйця в воду і подивитись, як вони себе будуть вести. Якщо яйце спливе-пора викидати. Найсвіжіше яйце піде на дно, а те що плаває-треба швидше з'їсти.

Щоб картопля не проростала, покладіть до нього яблуко.

Цитрусові краще не зберігати в холодильнику, від цього в гіршу сторону змінюються їх смакові характеристики і аромат.

Якщо вам набридло кілька разів на дню протирати пил, приготуйте засіб проти пилу і протріть їм поверхню.

Щоб його приготувати змішайте одну частину шампуню, стільки ж води і антистатика.

Щоб очистити нагрівальний елемент на електрочайника від накипу закип'ятіть в ньому оцет і воду в пропорції 1:1, а потім вилийте.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...