
12:20, 29 вересня 2011 р.
У Вінниці хліб випікатимуть з йодом
Виробник хлібобулочних і кондитерських виробів "Концерн Хлібпром" планує з листопада почати виробництво масових сортів хліба з додаванням йодованої солі.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Це нововведення планують запровадити з метою профілактики йодного дефіциту. У прес-службі підкреслюють, що
йодована кухонна сіль є безпечною для людини, і її споживання не призводить до передозування йоду. При цьому споживачі не відчують смаку чи запаху йоду у продукції.
Проект запускається на безстроковій основі. З листопада весь хліб масового споживання буде вироблятись на підприємствах концерну з додаванням йодованої солі, при цьому на вартість продукції це не вплине.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:00
19 грудня
Мобільні команди медиків працюватимуть у найбільш віддалених громадах 7 областей для вакцинації дітей проти кору
Новини компаній
10:00
16 грудня
ТОП новини
Оголошення
20:26, 16 грудня
20:26, 16 грудня
20:26, 16 грудня
20:26, 16 грудня
20:26, 16 грудня
Коментарі