Вінницької олії наїдяться африканці, китайці та європейці

ПАТ “Вінницький олійножировий комбінат” потужно нарощує виробництво продукції. У січні - жовтні 2011 році в модернізацію підприємства було інвестовано понад 39 млн. гривень. Зокрема, переобладнано пресовий цех. Це дозволило збільшити переробку соняшникового насіння на 30 відсотків — до 1000 тонн на добу.

Модернізували також технологічні лінії з виготовлення м'яких маргаринів із доведенням виробництва кондитерських жирів до 60 тонн на добу.

Також до кінця листопада буде введено в експлуатацію нову енергоустановку, яка дозволить забезпечити теплом та технологічною парою нові потужності з виробництва олії.

На їх впровадження Промислова група „VIOIL”, до складу якого входить підприємство , планує витратити близько 30 мільйонів доларів.За словами  генерального директора Промислової групи  „VIOIL” Дмитра Сєрих, реконтсрукція олійноекстраційного виробнитва дозволить переробляти 1500 тонн соняшнику на добу уже менш як за рік. Це в півтора рази перевищить нинішні потужності виробництва.

Наразі підприємство виробляє за місяць близько 12 тис. тонн олії на місяць. 82% виробленої олії експотрується до Китаю, Індії, країн Південної Африки та всієї Європи.

Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов