Паелья, яку приготував вінничанин Ігор Лисак на «Майстер шефі», назвали неперевершеною

Вінничанин Ігор Лисак, хоча і отримав чорний фартух, але за паелью з соєвим соусом пройшов в наступний тур «Майстер шефа -5». Інші учасники називають його найсильнішим суперником.

У битві чорних фартухів п’яти учасникам потрібно було готувати, при цьому намагаючись не одержати палицею по голові. У кожного з кухарів був свій вид рису і певний набір продуктів. На процес у кухарів було 45 хвилин.

Вінничанин Ігор Лисакприготував паелью. Коли Ігор приніс своє блюдо до суддів, Ектор запитав у вінничанина: «і це паєлья?»

Ігор почав розповідати, як саме він готував блюдо з рису, оцінка якого визначала, чи залишиться Ігор в проекті й надалі.

— Підсмажив рис, м’ясо замаринував в соєвому соусі, — почав Ігор.

Ектор розказав, що йому за своє життя довелось тільки одного разу спробувати паелья з соєвим соусом та м’ясом.

— То була одна із найсмачніших паєлья, яких мені довелось скуштувати. Але, скажу вам чесно, твоя паелья  виявилась ще смачнішою. Її хочеться їсти і їсти, — зазначив Ектор.

Тож в результаті Ігор переодягнув білий фартух та піднявся на балкон, тим самим продовжуючи участь в конкурсі. Цього разу вилетів Роман Полетаєв. В нього виявився недоварений рис.

До речі, під час восьмого випуску «Майстер шефу -5», в третьому конкурсі   кулінарам належало нагодувати 43 добровольця, які рік воювали в зоні АТО. За завданням судді розклали перед учасниками 25 карток, які відповідали різним областям України. За 2,5 години кухарям потрібно було приготувати сім  страв, які відповідають певному регіону.

Команді синіх, під керівництвом Каті Великої,  дісталися: Чернігівська, Вінницька, Херсонська, Сумська, Дніпропетровська, Запорізька, Львівська, Житомирська області та інші.

Красні, під керівництвом вінничанина Ігоря Лисака, готували страви таких регіонів: Крим, Волинська, Черкаська, Харківська, Донецька, Тернопільська, Одеська та інші.

У синьої команди панував спокій на кухні, а червоні ніяк не могли поділити процеси і в результаті частина з страв не вдалася. Коли справа дійшла до частувань, жіноча половина кожної з команд намагалася пустити в хід весь свій шарм. Більшість голосів військові віддали стравам червоною команди, незважаючи на те, що у них не вдався десерт.

Довідка: Паелья — національна іспанська страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням оливкової олії. Крім цього в паелью можуть додаватися морепродукти, овочі, курка. Назва походить від латинського слова надколінка — «сковорода».

Автор
(0 оценок)
Актуальность
(0 оценок)
Изложение
(0 оценок)

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

. Пожалуйста, используйте форму отзывов для оценок и рецензий, для вопросов и обсуждений - используйте форму комментариев, а не отзывов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; безосновательные заявления, оскорбляющие деятельность компании и/или ее услуги; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Автор
0/12
Актуальность
0/12
Изложение
0/12
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать

Комментарии предназначены для общения, обсуждения и выяснения интересующих вопросов. Для оценок и рецензии используйте форму отзывов