20 різдвяних страв представили працівники вінницького краєзнавчого музею під час шостого фестивалю «Подільський Святвечір-2012. Багата кутя», 5 січня. Головну страву – кутю, підсолоджену медом, з маком та горішками і кисіль готувала Лілія Гальче́вська.
Домашній хліб з корицею спекла Олена А́нтонова, оселедці маринувала Тетяна Євсе́йчева. Рецептом галушок з грибами поділилась вінничанка Тетяна Мельник. Презентацію різдвяних страв супроводжували щедрівки у виконанні гурту «Бре́віс» вінницького училища культури і театралізована сценка «Чарівне таїнство Різдва», яку підготували діти співробітників краєзнавчого музею. Говорить заввідділом давньої історії вінницького краєзнавчого музею Лілія Гальче́вська.