• Головна
  • Виробники придумали для вінничан нові харчі
11:42, 8 лютого 2012 р.

Виробники придумали для вінничан нові харчі

У Вінниці в дегустаційному залі  Державного підприємства «Вінницястандартметрологія» відбулось 37 засідання  комісії дегустаційної комісії, на якій затвердили до виробництва 9 найменувань продукції.

Про це йдеться в повідомленні Державного підприємства «Вінницястандартметрологія»

Згідно з переліком проведено дегустацію наступних  зразків продукції:

Продукт рослинно-вершковий 72,5% жирності, в тому числі  молочного жиру 5% від загального жиру;

Суміш рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 15% від загального жиру;

Паста рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 1,5% від загального жиру;

Продукт сирний молоковмісний "Едам Подільський" 45% загального жиру в сухій речовині;

Продукт сирний молоковмісний "Росія" 50% загального жиру в сухій речовині;

Салат "Овочева грядка";

Салат "Гурман";

Салат "Аншлаг";

Салат "Рубін".

Розроблена продукція за показниками якості відповідає вимогам споживачів, промисловості та нормативним документам. Дегустаційна комісія рекомендувала зазначену продукцію до виробництва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...