• Главная
  • Виробники придумали для вінничан нові харчі
11:42, 8 февраля 2012 г.

Виробники придумали для вінничан нові харчі

У Вінниці в дегустаційному залі  Державного підприємства «Вінницястандартметрологія» відбулось 37 засідання  комісії дегустаційної комісії, на якій затвердили до виробництва 9 найменувань продукції.

Про це йдеться в повідомленні Державного підприємства «Вінницястандартметрологія»

Згідно з переліком проведено дегустацію наступних  зразків продукції:

Продукт рослинно-вершковий 72,5% жирності, в тому числі  молочного жиру 5% від загального жиру;

Суміш рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 15% від загального жиру;

Паста рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 1,5% від загального жиру;

Продукт сирний молоковмісний "Едам Подільський" 45% загального жиру в сухій речовині;

Продукт сирний молоковмісний "Росія" 50% загального жиру в сухій речовині;

Салат "Овочева грядка";

Салат "Гурман";

Салат "Аншлаг";

Салат "Рубін".

Розроблена продукція за показниками якості відповідає вимогам споживачів, промисловості та нормативним документам. Дегустаційна комісія рекомендувала зазначену продукцію до виробництва.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции
0,0
Оцените первым
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Объявления
live comments feed...