
11:42, 8 лютого 2012 р.
Виробники придумали для вінничан нові харчі
У Вінниці в дегустаційному залі Державного підприємства «Вінницястандартметрологія» відбулось 37 засідання комісії дегустаційної комісії, на якій затвердили до виробництва 9 найменувань продукції.
Про це йдеться в повідомленні Державного підприємства «Вінницястандартметрологія»
Згідно з переліком проведено дегустацію наступних зразків продукції:
Продукт рослинно-вершковий 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 5% від загального жиру;
Суміш рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 15% від загального жиру;
Паста рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 1,5% від загального жиру;
Продукт сирний молоковмісний "Едам Подільський" 45% загального жиру в сухій речовині;
Продукт сирний молоковмісний "Росія" 50% загального жиру в сухій речовині;
Салат "Овочева грядка";
Салат "Гурман";
Салат "Аншлаг";
Салат "Рубін".
Розроблена продукція за показниками якості відповідає вимогам споживачів, промисловості та нормативним документам. Дегустаційна комісія рекомендувала зазначену продукцію до виробництва.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Найкраща і доступна червона ікра та морепродукти у Вінниці
Новини компаній
17:00
11:00
Вчора
16:45
9 липня
12:35
7 липня
ТОП новини
Оголошення
07:47, 30 червня
22:08, 1 липня
10:27, 29 червня
21
15:32, 8 липня
12
13:36, 30 червня
live comments feed...
Коментарі