11:42, 8 лютого 2012 р.
Виробники придумали для вінничан нові харчі
У Вінниці в дегустаційному залі Державного підприємства «Вінницястандартметрологія» відбулось 37 засідання комісії дегустаційної комісії, на якій затвердили до виробництва 9 найменувань продукції.
Про це йдеться в повідомленні Державного підприємства «Вінницястандартметрологія»
Згідно з переліком проведено дегустацію наступних зразків продукції:
Продукт рослинно-вершковий 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 5% від загального жиру;
Суміш рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 15% від загального жиру;
Паста рослинно-вершкова 72,5% жирності, в тому числі молочного жиру 1,5% від загального жиру;
Продукт сирний молоковмісний "Едам Подільський" 45% загального жиру в сухій речовині;
Продукт сирний молоковмісний "Росія" 50% загального жиру в сухій речовині;
Салат "Овочева грядка";
Салат "Гурман";
Салат "Аншлаг";
Салат "Рубін".
Розроблена продукція за показниками якості відповідає вимогам споживачів, промисловості та нормативним документам. Дегустаційна комісія рекомендувала зазначену продукцію до виробництва.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Ф’юрі вже не фаворит: Прогноз на бій року від FAVBET
Новини компаній
18:00
4 травня
«З крамниці – до позицій»: клієнти EVA передали ЗСУ понад 200 коробок засобів для прання та гігієни
Новини компаній
11:00
2 травня
13:07
30 квітня
16:00
29 квітня
14:00
29 квітня
Полювання на Крашанки в ЕКО МАРКЕТ: готуйтесь до свята та вигравайте 100 000 гривень
Новини компаній
11:00
29 квітня
Оголошення
19:07, 28 квітня
13:19, 23 квітня
3
12:38, Вчора
21:23, 28 квітня
1
live comments feed...
Коментарі