
18:03, 17 січня 2013 р.
На Вінниччині в підпільному цеху ліпили котлети з прострочених продуктів (ФОТО)
Працівники відділу ветеринарної міліції в одному з сіл Вінницького району викрили підпільний цех з виробництва м’ясних напівфабрикатів, на якому продукцію виготовляли з прострочених інгредієнтів, повідомляє СЗГ УМВС.
За словами начальника ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павла Дармограя, підпільне виготовлення м’ясних напівфабрикатів у цеху проводилося з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства щодо дотримання умов безпечності та якості харчових продуктів.
Організував роботу цеху 45-річний вінничанин. До виробництва він залучив вісім жінок, не уклавши з ними трудових угод, навіть санітарними книжками працівниць не переймався.
На момент перевірки в приміщенні цеху працівники міліції виявили 260 кг текстурованого соєвого протеїну, який застосовується як наповнювач для виготовлення, котлет, пельменів, млинців, голубців, які так полюбляють прихильники швидкого приготування їжі. До того ж на маркуванні наповнювача зазначено, що термін його придатності для споживання скінчився ще в вересні минулого року.
Роботу виявленого підпільного цеху працівники міліції зупинили, а його власника притягнули до адміністративної відповідальності. Вилучені напівфабрикати головним державним інспектором ветміліції Вінницького району були визнані небезпечними для вживання та утилізовані.

просроченные продукты3


Фото з сайту ВВ http://gazetavv.com/
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:00
Вчора
Мобільні команди медиків працюватимуть у найбільш віддалених громадах 7 областей для вакцинації дітей проти кору
Новини компаній
10:00
16 грудня
ТОП новини
Оголошення
09:15, 8 грудня
12:27, 17 грудня
23:25, 13 грудня
13:56, 9 грудня
10:46, Сьогодні
2
Коментарі