18:03, 17 січня 2013 р.
На Вінниччині в підпільному цеху ліпили котлети з прострочених продуктів (ФОТО)
Працівники відділу ветеринарної міліції в одному з сіл Вінницького району викрили підпільний цех з виробництва м’ясних напівфабрикатів, на якому продукцію виготовляли з прострочених інгредієнтів, повідомляє СЗГ УМВС.
За словами начальника ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павла Дармограя, підпільне виготовлення м’ясних напівфабрикатів у цеху проводилося з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства щодо дотримання умов безпечності та якості харчових продуктів.
Організував роботу цеху 45-річний вінничанин. До виробництва він залучив вісім жінок, не уклавши з ними трудових угод, навіть санітарними книжками працівниць не переймався.
На момент перевірки в приміщенні цеху працівники міліції виявили 260 кг текстурованого соєвого протеїну, який застосовується як наповнювач для виготовлення, котлет, пельменів, млинців, голубців, які так полюбляють прихильники швидкого приготування їжі. До того ж на маркуванні наповнювача зазначено, що термін його придатності для споживання скінчився ще в вересні минулого року.
Роботу виявленого підпільного цеху працівники міліції зупинили, а його власника притягнули до адміністративної відповідальності. Вилучені напівфабрикати головним державним інспектором ветміліції Вінницького району були визнані небезпечними для вживання та утилізовані.
просроченные продукты3
Фото з сайту ВВ http://gazetavv.com/
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:50
11 жовтня
16:30
11 жовтня
11:14
11 жовтня
11:00
11 жовтня
08:00
11 жовтня
15:49
7 жовтня
12:00
7 жовтня
Оголошення
09:12, 29 вересня
09:12, 29 вересня
09:12, 29 вересня
21:58, Вчора
09:12, 29 вересня
live comments feed...
Коментарі