• Головна
  • «Мастер шеф» у Вінниці: Щоб страви не зіпсувались чергу займали зранку
10:21, 2 червня 2015 р.

«Мастер шеф» у Вінниці: Щоб страви не зіпсувались чергу займали зранку

Спробувати свої сили на кастингу «Мастер шеф» та «Мастер шеф. Діти» в міський палац мистецтв «Зоря» з самого ранку сходяться учасники з усієї області. У підготовчій кімнаті на столах найрізноманітніші страви.

Кастинг на проекти «Мастер шеф» та «Мастер шеф. Діти!» від телеканалу СТБ у Вінниці проходив 31 травня, з 10.00.  Всі бажаючі прийняти участь заповнили анкету у холі «Зорі», там же отримують номери. Далі йдуть до підготовчої кімнати і чекають запрошення від організаторів.

Біля столика з реєстрацією за порядком слідкують кілька правоохоронців. Є невелика черга з бажаючих зареєструватись.- Близько одинадцятої години дня у нас вже зареєструвалось тридцять учасників, - розповідає чоловік, що видає учасникам анкети та номерки. – Офіційно реєстрація проходить до 16.00, але як показує практика до цього часу всіх бажаючих зареєструвати не вдається. Будемо працювати до останнього учасника.
За словами чоловіка, перед Вінницею кастинг проходив у Житомирі. 
У підготовчій кімнаті стоїть кілька столів на яких учасники займаються останніми приготуванням страв.
Учасники, черга яких підходить, чекають в коридорі. Прослуховування проходить за закритими дверима.Іван Жук приїхав на кастинг з Брацлава.
- Приготував бургер із м’яса курятини та свинини, з яйцем пашот та кисло-солодким соусом з вишні, - каже хлопець. – Кулінарія – це моє хобі. Нещодавно закінчив навчання, на службу не взяли за станом здоров’я.
- Про кастинг дізналась через канал СТБ, - розповідає вінничанка Катерина Лукашенко. – Зареєструвала на сайті СТБ анкету і прийшла сюди. Я домогосподарка в декреті.
- Приїхала з самого ранку, щоб страва не зіпсувалась, - розповідає вінничанка Ірина Кметь. – Приготувала торт, але боюсь, що від жари на ньому може розтанути глазур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Останні новини
Оголошення
live comments feed...